Ide fitimprurëse për biznese të vogla dhe online

Bizneset e vogla më fitimprurëseMe një plan biznesi solid, punë të palodhur dhe vendosmëri, çdo ide e fortë biznesi mund të bëhet e suksesshme dhe fitimprurëse. Bizneset në industri me rritje të lartë me kosto më të ulëta fillestare, megjithatë, mund të kenë potencial më të madh përfitimi. Me rritjen e teknologjisë, për shembull, ndoshta […]

Art me tuba industrial

Tubat RAUCLAIR-E mbështesin projektin e ekspozitës METABOLICA nga artisti Thomas Feuerstein Për më shumë se dhjetë vjet, shkencëtarët kanë luftuar për të gjetur një interpretim të ri të të ashtuquajturës inteligjencë të bimëve. Çfarë është jeshile Jemi ne jeshile Dhe a është ajo perime fare? A janë algat ‘superushqim’, murtaja mjedisore – apo të dyja? […]

Zgjini ngjyrën tuaj

Artikuj unikë për modën, markat dhe më shumë Tema e sipërfaqeve është e lidhur pazgjidhshmërisht me tendencat ndërkombëtare në botën e ngjyrave dhe dekorit. Por përtej kësaj, ka një dëshirë për më shumë individualitet. Shumëllojshmëri, diversitet dhe kombinim i ri – mundësitë po lulëzojnë, pavarësisht nga vendi apo kultura. Me vario kristal RAUVISIO, petëzimi polimer […]

KALEIDO COLOR – Bota e ngjyrave nga REHAU

Dritaret dhe dyert i japin formë imazhit të një fasade dhe çdo ndërtese i japin një notë unike. KALEIDO COLOR nga REHAU ju ofron një gamë të gjerë variantesh të ngjyrave dhe dizajnit, në mënyrë që të mos ketë kufizime të imagjinatës kur bëhet fjalë për dizajnin individual të pronës tuaj. Përveç ngjyrave, stili përcaktohet […]

Dritare në dimensione të reja

RAU-FIPRO X – Mendo në dimensione të reja Me RAU‑FIPRO, në 2008 REHAU revolucionoi tregun e dritareve. Parimi i përbërësve të përforcuar me fibër, që njihej më parë kryesisht në projektimet për mjetet e garave ose për avionët, u përdor për herë të parë për dritaret dhe kombinoi vetitë më të mira të botës së […]

Dritare Euro-Dizajn 70

Thjeshtë më shumë kënaqësi për jetën Euro‑Dizajn 70 janë profile dritaresh për një buxhet të vogël dhe ofrojnë më shumë dritë. Falë dizajnit tejet elegant, mbetet më shumë vend për xhamin. Dhe kjo të ngre humorin. Sepse pamjet e bukura dhe drita e diellit japin një kontribut të rëndësishëm për mirëqenien tuaj. Avantazhet: Dhoma plot […]

SYNEGO SLIDE

Përjetoni lehtësinë e re Më në fund ka dyer rrëshqitëse që mund të hapen dhe mbyllen me më pak përpjekje. Dhe varianti i dritares mundëson fleksibilitet maksimal në hartimin e hapësirës së banimit. Zbuloni mundësitë moderne arkitekturore dhe konceptet inovative të dhomës. Dritaret dhe dyert rrëshqitëse nga sistemi i profilit SYNEGO SLIDE do t’ju befasojnë. […]

Dritare SYNEGO

Komoditeti fillon me nxehtësinë. Me SYNEGO, shtëpia juaj do të jetë e ngrohtë, komode dhe e sigurt: Në krahasim me dritaret aktuale standarde, SYNEGO ka si avantazh bindës izolimin termik me deri në 50% më shumë*. Kjo redukton ndjeshëm kostot e ngrohjes dhe ju përjetoni një komfort të ri jetese, nga i cili asnjëherë nuk […]

Dritare GENEO

Dritare për një shtëpi të përkryer Dritaret GENEO vijnë me avantazhin bindës – përveç izolimit të shkëlqyeshëm termik – me një paketë gjithëpërfshirëse të koordinuar. Sepse: Falë materialit të përbërë me fibra RAU‑FIPRO, GENEO ofron stabilitet maksimal pa përmbajtje çeliku. Dritaret GENEO janë të lehta dhe kanë veti  izoluese termike që asnjë dritare tjetër nuk […]

Pamje dhe ndjesi unike e drurit

KALEIDO COLOR – Bota e ngjyrave nga REHAU Dritaret dhe dyert i japin formë imazhit të një fasade dhe çdo ndërtese i japin një notë unike. KALEIDO COLOR nga REHAU ju ofron një gamë të gjerë variantesh të ngjyrave dhe dizajnit, në mënyrë që të mos ketë kufizime të imagjinatës kur bëhet fjalë për dizajnin […]

Nëse Biznesi juaj
nuk gjendet këtu?

Rregjistroje tani