Loading...

Kategoria: Industria

Murataj 2012 është një kompani e krijuar ne vitin 2012 me një qëllim të vetëm, të sjellë pranë jush ç’do porosi ne destinacionin e duhur. E përpikte dhe sipas standarteve më të fundit të mjeteve të transportit. Eksperienca jone mbi 10 vjeçare na bën të përshtatshëm për të marrë përsipër të gjitha llojet e transportit duke filluar që ng amakineritë e rënda e deri tek më delikatet. Nëse jeni të interesuar plotësoni formularin më poshtë dhe do t’ju kontaktojmë për ç’do pyetje që mund të keni.
Iliria Mermer ILIRIA operon ne tregun e industrise se ndertimit qe prej vitit 1993. Fillimisht ne qytetin e Tiranes dhe me pas duke u zgjeruar ne te gjithe Shqiperine. Ne ofrojme punime cilesore mermeri & graniti, tregojme kujdes deri ne detaje, si dhe dorezojme projektin brenda afatit te paracaktuar.
Ne kemi arritur te krijojme nje reputacion te qendrueshem ne treg, fale rezultateve teper te kenaqshme ndaj klienteve. Misioni yne eshte ti ofrojme klientit DIZAJN & ARKITEKTURE KLASIKE & MODERNE me sherbime profesionale, cilesore dhe brenda afateve. Ne perpiqemi qe ti ofrojme klienteve tane nje sherbim unik dhe materiale cilesore dhe me cmime te arsyeshme. Nese po kerkoni qe te perdorni granit per mobilimin e shtepise tuaj, shkalle mermeri & graniti, te beni nje memorial, ne mund tjua bejme ju te mundur nje te tille qe do ti rezistoje koherave. Nje staf i palodhur dhe me experience do tju vije ne ndihme.Sekreti i suksesit tone ka te beje me ekipin e punonjesve tane qe jane te talentuar dhe profesionale. ..

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?