Adresari Bizneseve

Katalogu Produkteve

VIP Businesss

Products Catalogue

Search for businesses in Albania

Category

Rezervoni takim online

Vetëm me një klikim kontaktoni drejt përdrejtë biznesin apo shërbimin e kërkuar që ju intereson

Çmimet më të mira

Kontakti drejtpërdrejtë me kompanitë ju mundëson çmime shumë të favorizuara që ju kursejnë jo vetëm para por edhe kohë 

Konsultime falas

Këshilla dhe konsultime online pa pagesë. Na shkruani për çdo intersim tuajin dhe ne ju gjejmë zgjidhjet e duhura

Dyqanet më të mira

Kudo që ndodhen në Shqipëri ju mund ti gjeni këtu shumë pranë në celularin tuaj vetëm me një klikim ose një telefonatë

Biznese të çertifikuara

Informacioni i përditësuar mundëson të jeni në kontakt të rregullt me ato kompani që janë aktive në treg dhe ofrojnë shërbimet e tyre

Shërbime të garantuara

Partnerët më të mirë janë të gatshëm për tju shërbyer dhe ofruar produktetet e tyre direkt në shtëpine tuaj

Profili i nje kompanie

Art me tuba industrial

Tubat RAUCLAIR-E mbështesin projektin e ekspozitës METABOLICA nga artisti Thomas Feuerstein Për më shumë se dhjetë vjet, shkencëtarët kanë luftuar për të gjetur një interpretim

Lexo më tepër »

Zgjini ngjyrën tuaj

Artikuj unikë për modën, markat dhe më shumë Tema e sipërfaqeve është e lidhur pazgjidhshmërisht me tendencat ndërkombëtare në botën e ngjyrave dhe dekorit. Por

Lexo më tepër »

Mirsevini në
botën e biznesit

Bëhuni edhe ju pjesë e portalit Bizenese.VIP
Regjistroni kompaninë tuaj dhe çdo shërbim apo produkt që ju ofroni. Këtu është shumë më e lehtë për të qënë në qendër të vëmëndjes tek klientët

ekselence ne marketing
që prej 2001

Një eksperience në marketingun e bizneseve e nisur që në vitin 2001