Loading...

Kategoria: Servise elektronike

Elektro-Servis është pjesë e grupit Balfin, Gupi më i madh i investimeve në Shqipëri dhe midis më të mëdhajave në Ballkan dhe më tej. Fokusi dhe aktiviteti kryesorë i Ndërmarrjes është ofrimi i shërbimit mbas shitjes për të gjitha produktet elektrike dhe elektroinika të tilla si: Të Bardhat, Të errëtat dhe Elektro-Shtepiaket. Elektro-Servis është servisi më i madh i këtij tipi në Shqipëri dhe në shtetet fqinj dhe gjithashtu që ka të drejtat eksluzive për market më me zë në Botë si: SAMSUNG, LG, SONY, PHILIPS, ALCATEL, BEKO, BOSCH etj… Këto shërbime ofrohen nga një staff i dedikuar dhe specializuar profesionalisht për të ndihmuar klientët në çdo orë të ditës kudo që të ndodhen. Riparimet  ofrohen tek Ndërmarrja jonë  ose në shtëpitë e klientëve. Gjithashtu në të njëjtin ambjent ndodhen dhe zyrat e Adminstrimit dhe të suportit. Elektro-Servis është servisi i autorizuar i Neptun Albania, dhe ofron shërbime për një gamë të gjerë të produkteve që tregtohen në dyqanet e kësaj firme. Neptun Albania është lider në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të teknologjisë në Shqipëri.
“AZA Electronics” është themeluar në vitin 1997, fillimisht ka nisur si një sipërmarrje e vogël në qytetin e Vlorës për tu shndërruar brenda pak kohëve në një ndër aktorët kryesor të tregut të elektroshtëpiakeve në Shqipëri. Partneriteti përgjatë këtyre viteve mes “AZA Electronics” dhe kompanive lider jo vetëm në Itali, por edhe në Europë e më gjerë, i ka dhënë kompanisë kredibilitet dhe avantazh konkurues në treg për sa i përket cilësisë dhe çmimit të produkteve, duke e bërë atë të njihet gjerësisht si një markë prestigjoze. Emri i markës “AZA Electronics” tashmë lidhet drejtpërsëdrejti me fokusin ndaj klientit si dhe me raportin e drejtë shërbim-cilësi-çmim. Pikerisht konsolidimi i trinomit shërbim-cilësi-cmim është baza e strategjisë së zgjerimit të kompanisë në tregun e retail-it,e cila ka bërë që ajo të fokusohet në krijimin e një realiteti ku përfitimi i klientit është i vërtetë dhe i prekshëm.
2A Electronic Service Informacionet e fundit per teknologjine.

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?