Loading...

Kategoria: Auto makina

Murataj 2012 është një kompani e krijuar ne vitin 2012 me një qëllim të vetëm, të sjellë pranë jush ç’do porosi ne destinacionin e duhur. E përpikte dhe sipas standarteve më të fundit të mjeteve të transportit. Eksperienca jone mbi 10 vjeçare na bën të përshtatshëm për të marrë përsipër të gjitha llojet e transportit duke filluar që ng amakineritë e rënda e deri tek më delikatet. Nëse jeni të interesuar plotësoni formularin më poshtë dhe do t’ju kontaktojmë për ç’do pyetje që mund të keni.

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?