Listo biznesin tënd në Biznese.ViP

Informacioni bazik është pa pagesë. Për regjistrimin e biznesit tuaj ju mund të zgjidhni një nga paketat e mëposhtme.
Paketat janë të detajuara me shërbimet përkatëse. Zgjidhni paketën dhe plotësoni formularin me të dhënat e biznesit

Paketa 1

Fillestare
Pa pagesë
 • Emri i Kompanisë
 • Kategoria
 • Logo
 • Adresa
 • Numër telefoni
 • Email
 • Website
 • Prezantim i shkurtër
 • Listë shërbimesh
 • Link me rrjetet sociale
 • Share për rrjetet sociale
 • Foto ilustruese
 • Custom link
 • Profili i biznesit
 • Personal whatsapp
 • SEO
 • Keywords
 • Reklamë në web
 • Chat Support
 • Faqe e personalizuar

Kliko për të parë si shfaqet Paketa 1

Paketa 2

Bazike
20
 • Emri i Kompanisë
 • Kategoria
 • Logo
 • Adresa
 • Numër telefoni
 • Email
 • Website
 • Prezantim i shkurtër
 • Listë shërbimesh
 • Link me rrjetet sociale
 • Share për rrjetet sociale
 • Foto ilustruese
 • Custom link
 • Profil i biznesit
 • Personal whatsapp
 • SEO
 • Keywords
 • Reklamë në web
 • Chat Support
 • Faqe e personalizuar

Kliko për të parë si shfaqet Paketa 2

Paketa 3

Silver
50
 • Emri i Kompanisë
 • Kategoria
 • Logo
 • Adresa
 • Numër telefoni
 • Email
 • Website
 • Prezantim i shkurtër
 • Listë shërbimesh
 • Link me rrjetet sociale
 • Share për rrjetet sociale
 • Foto ilustruese
 • Custom link
 • Profil i biznesit
 • Personal whatsapp
 • SEO
 • Keywords
 • Reklamë në web
 • Chat Support
 • Faqe e personalizuar
Popular

Kliko për të parë si shfaqet Paketa 3

Paketa 4

Premium
120
 • Emri i Kompanisë
 • Kategoria
 • Logo
 • Adresa
 • Numër telefoni
 • Email
 • Website
 • Prezantim i shkurtër
 • Listë shërbimesh
 • Link me rrjetet sociale
 • Share për rrjetet sociale
 • Galeri foto
 • Custom link
 • Profil i biznesit
 • Personal whatsapp
 • SEO
 • Keywords
 • Reklamë në web
 • Chat Support
 • Faqe e personalizuar

Kliko për të parë si shfaqet Paketa 4

      FALAS

 • Emri i kompanisë
 • Kategoria
 • Logo
 • Adresa
 • Numër telefoni

       20 EURO

 • Emri i kompanisë
 • Kategoria
 • Logo
 • Adresa
 • Numër telefoni
 • Email
 • Website
 • Prezantim i shkurtër
 • List Shërbimesh

      50 EURO

 • Emri i kompanisë
 • Kategoria
 • Logo
 • Adresa
 • Numër telefoni
 • Email
 • Website
 • Prezantim i shkurtër
 • List Shërbimesh
 • Link me rrjetet sociale
 • Foto ilustruese
 • Custom link

      120 EURO

 • Emri i kompanisë
 • Kategoria
 • Logo
 • Adresa
 • Numër telefoni
 • Email
 • Website
 • Prezantim i shkurtër
 • List Shërbimesh
 • Link me rrjetet sociale
 • Foto ilustruese
 • Custom link
 • Profil i biznesit
 • Personal Whatsapp
 • SEO
 • Keywords
 • Reklamë në web
 • Chat support
 • Faqe e personalizuar

Për të shtuar biznesin tuaj klikoni tek butoni më poshtë i cili do të ju coj tek formulari për të dhënat e biznesit tuaj. Pasi të keni plotësuar formularin të dhënat tuaja duhet të konfirmohen nga stafi ynë dhe më pas biznesi juaj do të bëhet aktiv. Më poshtë keni edhe modelet se si do shfaqet biznesi juaj në varësi të paketës që zgjidhni

Kliko për të parë si shfaqet Paketa 1

Kliko për të parë si shfaqet Paketa 2

Kliko për të parë si shfaqet Paketa 3

Kliko për të parë si shfaqet Paketa 4

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?