PAMM Studio

PAMM Studio

Kompania jonë prezantohet si emër i ri në treg PAMM Studio, por themeluesit e saj vijnë me një eksperiencë dhjetra-vjeçare suksesi  në fushën e marketingut dhe menaxhimit. 
Krijimin dhe mbrojtjen e “Brendit” (Markës) si  imazh të suksesit tuaj, kemi ditur ta lartësojmë gjithmonë e më shumë duke perfeksionuar teknologjitë e reja dixhitale dhe strategjitë më të suksessshme të tregut botëror.
Sot, ju ofrojmë kontratën tonë të suksesit në një bashkëpunim afatgjatë dhe zyrtar
Loading...