Loading...

Kategoria: Elektrike

Showing Elektrike 1-10 of 20
ELIO KLIMA është një kompani e themeluar në vitin 2008 e cila i është bashkuar konkurrencës së tregut duke ofruar panele diellore dhe sisteme kondicionimi të një cilësie shumë të lartë dhe efikase për të bërë diferencën. Diferenca jonë theksohet nëpërmjet produkteve që ne ofrojmë, sepse u kemi qenë dhe u jemi besnikë klientëve dhe kënaqësisë së tyre. Puna jonë konsiston në arritjet e shtimit të klientëve të kënaqur duke krijuar një partneritet të fortë dhe afatgjatë me ta. ELIO KLIMA ofron për ju panele diellore të markës MEGASUN, EKOTHERM , BRAUN, ASSOS dhe kondicionerët që i përkasin MITSUBISHI ELECTRIC të cilat janë markat më të njohura në mbarë botën . Produktet tona janë zgjedhja e duhur si për ndërtesa rezidenciale ashtu edhe për ndërtesa komerciale. Në kompaninë tonë do të gjeni zgjidhje në çdo kohë për kërkesat tuaja. Qëllimi ynë është të plotësojmë nevojat e klientëve duke u bazuar gjithmonë edhe në raportin cilësi-çmim.   MISIONI Misioni ynë është komforti dhe rehatia juaj , duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh dhe produktesh të çertifikuar sipas standarteve Evropiane në fushën e paneleve diellore dhe sistemet e kondicionimit. Inovacioni në dizajnin e produkteve si dhe specifikat e ndryshme dominojnë tregun duke bërë diferencën. Të ofrojmë shërbime cilësore që tejkalojnë pritshmëritë e klientëve tanë të nderuar. Të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët nëpëmjet besimit dhe risive të biznesit tonë.   STAFI Kompania përbëhet nga punonjës tepër të aftë dhe të kualifikuar të cilët kryejnë punën me profesionalizëm dhe përkushtim . Stafi jep rekomandimet e nevojshme për të plotësuar kërkesat e klientëve. Fokusi drejt cilësisë dhe bashkëpunimi janë veçoritë që na dallojnë nga konkurrenca
BAUMARKET u themelua në vitin 1994 dhe menjëherë vendosi standarde të larta në tregun Shqiptar të shpërndarjes profesionale të veglave të punes, duke mbuluar të gjithë territorin e Republikës së Shqiperisë dhe duke ofruar gamën më të gjerë për çdo proçes në industri apo në shtëpi. Duke paraqitur një koncept përfshirës të shitjes së produkteve (Të gjitha në një vend), BAUMARKET revolucionarizoi mënyrën e shitjes së veglave te punes në Shqipëri. I shoqëruar me një shërbim profesional, ky koncept i shitjes mundësoi realizimin e një ndryshimi domethënës për klientët dhe komunitetin. BAUMARKET është distributor i shumë brandeve botërore, të cilat konsiderohen lider në fushëveprimin e tyre. Kjo shumëllojshmëri produktesh profesionale, krahas çmimeve më të mira, e bejnë kompaninë tonë më tërheqësen në treg. Siguria juaj Ne e kemi kuptuar që klientet tanë janë vazhdimisht në kerkim të produkteve me cilësi të lartë dhe çmim të arsyeshëm. Për këtë jemi të sigurtë që mund t’ua ofrojmë në dyqanet tona. Garancia jonë Ashtu si edhe motoja jonë, garantojmë çmimet më të mira dhe shërbimin më të mirë. Blerja në sasi të mëdha dhe perditësimi i furnitorëve garantojnë më së miri sloganin tonë: Çmimet më të mira, shërbimi më i mirë.
Energy and Air SHPK është një nderrmarje e re dhe dinamike, e cila me ane te inovacionit dhe evolucionit teknologjik të kompresoreve me ajer ka si mision te plotesoje kerkesat e klientit me produkte dhe zgjidhje moderne dhe te besueshme për një gamë të gjerë të aplikimeve.Ju ofrojme artikuj dhe makineri cilesore dhe te certifikuar me standartet e Komunitetit Evropian. Gjithashtu ju ofrojme sherbime dhe asistence teknike me personel te specializuar ne fushat perkatese. Sherbimi eshte i shpejte,cilesor dhe me garanci.
Cara-08 shpk është themeluar në 18/01/2008 si Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar dhe aktivitet në import, eksport, tregti me shumicë dhe pakicë të materialeve hidraulike për sisteme ngrohje- ftohje, kondicionere, kaldaja, etj. Firma Cara-08 shpk ofron për të gjithë ju një gamë të gjërë zgjidhjesh për cdo problem që mund të hasni gjatë projektimit, instalimit apo dhe të mirëmbajtjes së sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes në shtëpitë tuaja . Cara-08 shpk sjell për ju materiale nga më të ndryshmet, duke filluar nga një rekorderi e thjeshtë e deri tek sistemet më të ndërlikuara të ngrohje-ftohjes. Sot firma bashkëpunon me shumë firma të njohura kombëtare, duke ju dhënë garanci për atë që kërkojnë. Produktet e ofruara janë të cilësisë më të mirë dhe me cmimet më të arsyeshme në treg.
Kompania jone Inda Company tregton makineri profesionale bujqësore, ndertimi, blegtorie dhe kopshtarie. Operojme gjithashtu me sukses në tregun shqiptar, me linjen e prodhimit të skelerisë. Në dyqanet e INDA COMPANY do të gjeni makineri të firmave të njohura gjermane, italiane, japoneze e kineze. INDA Sha, ne bashkëpunim me kompani dhe marka ndërkombëtare, me stafin e trajnuar posacërisht për të drejtuar klientët në përdorimin sa më efikas të makinerive, si dhe shërbimin ndaj tyre edhe pas shitjeve, ka fituar prestigj dhe besueshmëri në tregun rajonal. Bashkëpunim me markat ndërkombëtare si: ANTOR, LONCIN, PUMPMAN, NEWCO, LOEWE, LISAM, HAWK, ELSEA, BIEFFE, SOGA, SINCRO, RAVEL, SIRTE, ECE-ELEVATORI, ROBIN, LOMBARDINI, MANIVER, CECCATO, OLEOMAC, IDROEASY, PLEXISTAB, MASTERPAC, EXEN etj.
Saldi Electric është një kompani prestigjoze që operon suksesshëm prej vitit 2003 në tregun shqiptar dhe konkuron denjësisht në tregëtimin e një game të gjerë të materialeve industriale dhe elektrike për shtëpi. Saldi Electric shpreson që ju do të gjeni jo vetëm atë që kërkoni por dhe një partner të besueshëm për të bashkëpunuar. Ne synojmë që të krijojmë një standard të lartë në tregun shqiptar për materialet elektrike dhe industriale si dhe për të krijuar një linjë unike në shërbim të kërkesave tuaja.
AON SHPK – CUMMINS Power Generatio është kompani shqiptare e themeluar në vitin 2017 me qellim plotësimin e nevojave të tregut dhe ofrimin e zgjidhjeve te furnizimit me energji elektrike, nëpërmjet pajisjeve te gjenerimit, mbrojtjes dhe optimizmit të energjisë. Fale përkushtimit, punës se vazhdueshme dhe klientëve qe na besuan projektet e tyre, tashme jemi kompani e cila dallohet ne tregun shqiptar jo vetëm për cilësinë, por edhe me seriozitet dhe qe i përgjigjet çdo klienti me fleksibilitet dhe përgjegjësi, duke ofruar shërbim te shpejte dhe zgjidhje te përhershme. Jemi distributore zyrtarë të CUMMINS POWER GENERATION, një nga prodhuesit me te njohur dhe me cilësorë në bote për motor-gjeneratorët me nafte, me motorët G-Drive CUMMINS dhe Alternatorët STAMFORD, me fuqi nga 17 kVA deri ne 3750 kVA, si dhe përfaqësojmë ne treg edhe prodhues te tjerë te njohur, produktet e te cilëve i zgjedhim me profesionalizëm dhe sipas nevojave dhe buxheteve te klientit. Plotësojmë çdo kërkese te klientit, duke përshtatur produktin e duhur, sipas buxhetit, kushteve teknike dhe kërkesave specifike për çdo klient, duke plotësuar nevojat me pajisje te energjisë, Gjenerator, UPS, Stabilizatorë dhe sisteme AC/DC, duke u nisur me pare nga cilësia, standardet europiane për emetimet e gazrave, zhurmës dhe valëve elektromagnetike, duke bere instalime profesionale ne mbrojtje te ambientit dhe rregullave rezidenciale.
Kompania EuroElektra është gjithashtu e specializuar edhe në fushën e instalimit të impianteve fotovoltaike të cilët realizohen me teknologji europiane dhe garantojnë shndërrimin e potencialit energjitik në energji të rinovueshme duke eleminuar plotësisht impaktin negativ në mjedis.
ITE GRUP projekton dhe implementon objekte industriale dhe civile. Prodhon panele elektrike te certifikuara nga Schneider Electric deri ne 4000A. Ofron produkte nepermjet partnerve me prestigjoze si : Schneider Electric, Vimar, Vortice, Bosch, OMS Lighting, SIDE Lighting, Bega, Meyer Lighitng, Instalight, Lovato, Fracarro, Farfisa, Arnocanali, Special Cavi Baldasar, Comfra, Sea Transformatori, , PRAMAC Generator etj.
Albaelettrica me një staf me kualifikim të lartë dhe të gatshëm në çdo kohë për t’iu përgjigjur nevojave të klientëve, individë apo biznese, kompania krenohet me menaxhimin e nivelit më të lartë dhe me kujdesin deri në hollësitë më të vogla për përmbushjen e kërkesave të klientit; duke filluar që nga ideimi e konsulenca dhe deri tek projektimi e zbatimi duke ruajtur raportin më të mirë në treg midis cilësisë dhe çmimit.

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?