AON shpk - CUMMINS Power Generatio

AON shpk - CUMMINS Power Generatio

AON SHPK – CUMMINS Power Generatio është kompani shqiptare e themeluar në vitin 2017 me qellim plotësimin e nevojave të tregut dhe ofrimin e zgjidhjeve te furnizimit me energji elektrike, nëpërmjet pajisjeve te gjenerimit, mbrojtjes dhe optimizmit të energjisë. Fale përkushtimit, punës se vazhdueshme dhe klientëve qe na besuan projektet e tyre, tashme jemi kompani e cila dallohet ne tregun shqiptar jo vetëm për cilësinë, por edhe me seriozitet dhe qe i përgjigjet çdo klienti me fleksibilitet dhe përgjegjësi, duke ofruar shërbim te shpejte dhe zgjidhje te përhershme. Jemi distributore zyrtarë të CUMMINS POWER GENERATION, një nga prodhuesit me te njohur dhe me cilësorë në bote për motor-gjeneratorët me nafte, me motorët G-Drive CUMMINS dhe Alternatorët STAMFORD, me fuqi nga 17 kVA deri ne 3750 kVA, si dhe përfaqësojmë ne treg edhe prodhues te tjerë te njohur, produktet e te cilëve i zgjedhim me profesionalizëm dhe sipas nevojave dhe buxheteve te klientit. Plotësojmë çdo kërkese te klientit, duke përshtatur produktin e duhur, sipas buxhetit, kushteve teknike dhe kërkesave specifike për çdo klient, duke plotësuar nevojat me pajisje te energjisë, Gjenerator, UPS, Stabilizatorë dhe sisteme AC/DC, duke u nisur me pare nga cilësia, standardet europiane për emetimet e gazrave, zhurmës dhe valëve elektromagnetike, duke bere instalime profesionale ne mbrojtje te ambientit dhe rregullave rezidenciale.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?