Sali Elektrik

Sali Elektrik

Sali Elektrik shpk operon në tregun shqipëtar prej disa vitesh, me një total prej tre magazinash në Tiranë , Fier dhe Vlorë, si dhe një rrjet të gjerë përfaqësuesish në të gjithë Shqipërinë. Hapësirat e mëdha të Show-room-it, gama e gjerë e produkteve, këshillimi i biznesit si dhe një staf profesionistësh e bëjne kompaninë tonë ndalesën tuaj të parë. Teknikë e specialistë veçanërisht të vëmendshëm ndaj nevojave të konsumatorëve, të përditësuar vazhdimisht me të rejat më të fundit që industria ofron në këtë fushë, përbëjnë pikat e forta të Sali Elektrik. Degët tona janë ndërtuar në mënyrë që të ofrojnënjë gamë sa më të gjërë artikujsh duke u kursyer kështu kohën të gjithë atyre që zgjedhin Sali Elektrik.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?