Vega Solar

Vega Solar

Kompania  Vega Solar ka arritur të lërë gjurmë të konsiderueshme në këtë sektor për shkak të strategjisë së fokusuar në krijimin e avantazheve konkurruese, si dhe mënyrës dhe fokusit në rritjen e marrëdhënieve të partneritetit brenda dhe jashtë Shqipërisë, financimit dhe sigurimit të cilësisë… Vizioni: Energjia solare është provuar të jetë jo vetëm energjia alternative më efiçente, por dhe një investim i sigurt dhe me kthim të shpejtë. Ndaj ne synojmë të përshpejtojmë proçesin e integrimit të këtyre sistemeve në jetën e familjeve dhe bizneseve shqiptare. Paralelisht punojmë sot për një mjedis më eko-miqësor nesër. Misioni: Misioni kryesor i Vega Solar është të nxisë përdorimin e energjive të rinovueshme në Shqipëri, duke synuar rritjen e energjisë elektrike të prodhuar veçanërisht nga panelet fotovoltaik. Pozicioni gjeografik e favorizon shumë këtë sektor, pasi Shqipëria ka rreth 300 ditë me diell.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?