Dritare SYNEGO

Komoditeti fillon me nxehtësinë.

Me Dritare SYNEGO, shtëpia juaj do të jetë e ngrohtë, komode dhe e sigurt: Në krahasim me dritaret aktuale standarde, SYNEGO ka si avantazh bindës izolimin termik me deri në 50% më shumë*. Kjo redukton ndjeshëm kostot e ngrohjes dhe ju përjetoni një komfort të ri jetese, nga i cili asnjëherë nuk mund të hiqni dorë.

Avantazhet:

 • Kurseni energji falë efiçencës së lartë termike
 • Shijoni qetësinë dhe paqen me mbrojtjen më të mirë nga zhurma
 • Ndjehuni të sigurt me mbrojtjen individuale nga vjedhjet për vendbanimin tuaj
 • Liri e dizajnit me më shumë se 220 ngjyra dhe forma nga më të ndryshmet
 • Dritare të pastra që shkëlqejnë falë sipërfaqeve shumë më të lëmuara falë formulës unike me definicion të lartë
 • Kontribut me përgjegjshmëri falë prodhimit ekologjik për mjedisin tonë

Drejt specialistit tuaj të dritareve në zonën ku banoni

* Reduktimi i humbjes së energjisë nga dritaret në rast se ndërroni dritaret prej druri/plastike të viteve 1980 (Uf = 1,9; Ug = 3,0) me dritaret me profile GENEO (Uf = 0,89; Ug = 0,5), përmasat e dritares 123 x 148 cm
** Baza e llogaritjes: rritja e nivelit të zhurmës me 10 dB = dyfishi i vëllimit të zërit të përceptuar subjektivisht (LfU). GENEO redukton zhurmën me 47 dB

Projektimi

Gama jonë e gjerë e ngjyrave nga KALEIDO COLOR ju jep çdo liri dizajni: Pavarësisht nëse tonet aktuale janë metalike, me pamje të ngrohtë druri ose jeshile bredhi – me KALEIDO COLOR plotësoni çdo dëshirë personale për ngjyrat.

Zgjedhje nga një gamë e vogël ngjyrash:

Technik

 • Reduktim nxehtësie Uw deri në 0.65 W/m²K
 • Mbrojtje akustike Rw = 47 dB
 • Rezistencë ndaj vjedhjeve deri në RC3
 • Thellësi konstruksioni 80 mm për një stil elegant
 • 6 dhoma
 • Trashësia e xhamit me 51 mm për vendosjen e xhamit të trefishtë termik
 • Mbyllje hermetike për një mbrojtje sa më të mirë nga rrymat e ajrit dhe lagështia
 • Penetrim i ajrit 4
 • Dendësia e goditjes së shiut 9A
 • Rezistenca ndaj erës B5

REHAU Smart Guard: mbrojtja parandaluese ndaj vjedhjeve

Instaluar në një pozicion jo të dukshëm në kornizën e dritareve SYNEGO, opsioni Smart Guard garanton në mënyrë aktive sigurinë parandaluese. Sensori inteligjent i zbulimit regjistron hajdutët dhe më pas aktivizon në mënyrë të pavarur programin mbrojtës. Ndalimi aktiv ndihmon në parandalimin e dëmtimit të dritareve dhe dyerve.

Kështu, Smart Guard shkon përtej sistemeve tradicionale të alarmit. Pasi ato reagojnë vetëm kur hajduti ndodhet brenda shtëpisë – pra dritarja ose dera janë tashmë të dëmtuara.

Mësoni më shumë

Share në Social Media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Perfaqësuesi Zyrtar në Shqipëri

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?