Dritare Euro-Dizajn 70

Thjeshtë më shumë kënaqësi për jetën

Euro‑Dizajn 70 janë profile dritaresh për një buxhet të vogël dhe ofrojnë më shumë dritë. Falë dizajnit tejet elegant, mbetet më shumë vend për xhamin. Dhe kjo të ngre humorin. Sepse pamjet e bukura dhe drita e diellit japin një kontribut të rëndësishëm për mirëqenien tuaj.

Avantazhet:

 • Dhoma plot dritë
 • Përzgjedhje e madhe ngjyrash dhe formash për dëshirat tuaja individuale
 • Siguri brenda 4 mureve tuaja falë mbrojtjes së jashtëzakonshme ndaj thyerjes
 • Mbrojtje e shkëlqyer ndaj zhurmës për një gjumë të qetë
 • Më shumë komfort banimi nëpërmjet reduktimit perfekt të nxehtësisë
 • Pastrim tepër i lehtë falë shtresave me definicion të lartë (HDF)

Projektimi

Gëzoni lirinë – në ngjyrë dhe formë

Zgjidhni nga mundësitë e shumta arkitekturore përmes formave individuale, p.sh. dritare të rrumbullakëta, këndore dhe trekëndëshe si dhe mënyra e ndërtimit me grila.

Mes më shumë se 220 dekore, zgjidhni ngjyrën tuaj të dëshiruar. Imagjinata juaj këtu nuk njeh kufi. Gama jonë e gjerë e ngjyrave nga KALEIDO COLOR ju jep çdo liri dizajni: Pavarësisht nëse tonet aktuale janë metalike, me pamje të ngrohtë druri ose pastel trendi – me KALEIDO COLOR plotësoni çdo dëshirë personale për ngjyrat.

Teknika

 • Reduktim nxehtësie Uw deri në 1,3 W/m²K
 • Mbrojtje akustike Rw = 45 dB
 • Pengim i thyerjes deri RC2
 • Thellësi konstruksioni 70 mm për një stil elegant
 • 5 dhoma
 • Fortësia e xhamit 41 mm
 • Mbyllje periferike për një mbrojtje të besueshme nga rrymat e ajrit dhe lagështia
 • Penetrim i ajrit 4
 • Dendësia e goditjes së shiut 9A
 • Rezistenca ndaj erës B5

Share në Social Media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Perfaqësuesi Zyrtar në Shqipëri

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?