Neni 1: Përdorimi i Faqes sonë

1.1 Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni të jeni të lidhur me këto kushte dhe kushtet e përdorimit.

Neni 2: Informacioni i Përdoruesit

2.1 Ju jeni të përgjegjshëm për të siguruar informacionin e saktë dhe të plotë gjatë regjistrimit dhe përdorimit të faqes sonë.

Neni 3: Ndryshimet në Kushte

3.1 Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar kushtet dhe kushtet e kësaj politike në çdo kohë. Ndryshimet do të hyjnë në fuqi menjëherë pas postimit të tyre në faqen tonë të internetit.

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?