Loading...

Kategoria: Studio ligjore

Mirësevini në Legal Metaj Consulting!

Zyra jonë e konsulencës ligjore Metaj Consulting është themeluar në vitin 2018 nga avokatë dhe ekspertë të fushave të ndryshme të konsulencës. Zyra jonë përbehet nga stafi i saj dinamik dhe ekspert, pa kompromentuar rregullat profesionale dhe parimet e etikes në asnjë mënyrë. I sigurojm klientëve  informacion të përditësuar  të besueshëm dhe  të bazuar në besimin reciprok , në mënyrën më të shpejtë, më të kualifikuar dhe të synuar.
Ju mirëpresim!metaj consulting

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?