Loading...

Kategoria: Pasuri te paluajteshme

Agjensi pronash Isidori. Eshte nje aktivitet I nisur prej disa vitesh, fillimisht si agjent ne nje prej zyrave CENTURY 21 ALBANIA per te vazhduar me tej si bashkepunetor tek INFO PRONA REAL ESTATE  per gati 2 vite dhe me pas si ndermjetes i pavarur. Sot agjencia ISIDORI mean vertete Vulen e korrektesise.
Realtors Albania. Shtrirje në të gjithë Shqipërinë. Në ҫdo qytet të Shqipërisë dhe njësi administrative do të gjeni ndërmjetës pjesë të unionit ose përfaqësues zyrtar që ofrojnë; respektim të standarteve, mbështetje për klientët dhe bashkëpunim për kolegët
Mbështetje bashkëvepruese Bashkimi bën fuqinë, garanton përfaqësim me dinjitet dhe përgjegjësi. Unioni ofron mbështetjen e munguar dhe sigurinë për të ardhmen e tyre. Intersi i individit nuk del jashtë kornizës së unionit
Edukim dhe kurse periodike Përzgjedhja e anëtarësisë që ndajnë të njëjtin qëllim dhe objektiva, kualifikimi i tyre në kurse dhe teste, rrit nivelin profesional të përfaqësimit tek klientët, thjeshton marrëdhënien dhe bashkëpunimin mes kolegëve

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?