Loading...

Kategoria: Marketing

PAMM Studio. Kompania jonë në 5 vite eksperiencë prezantohet si emër i ri në treg, por, themeluesit e saj vijnë me një eksperiencë 25 vjeçare, Arritje dhe suksesi në fushën e marketingut dhe menaxhimit. Krijimin dhe mbrojtjen e Markës si Imazhi suksesit tuaj kemi ditur ta lartësojmë gjithmonë e më shumë duke perfeksionuar teknologjitë e reja dixhitale me strategjitë e suksesit botëror.  Sot ofrojmë një kontratë suksesi me bashkëpunim afatgjatë

Misioni i PAMM Studio

Të ofrojmë shërbimet e marketingut dixhital në forma të thjeshta menaxhimi. Të garantojmë përfitime për biznesin tuaj në të gjitha marrëdhëniet me klientët. Komunikime korrekte dhe zyrtare për bashkëpunimin

Vizioni që na udhëheq

Teknologjia dhe risitë e marketingut nuk janë monopol. Të gjitha kompanitë dhe individët e interesuar janë të mirëpritur në strategjitë tona për të kaluar kufijtë e Shqipërisë dhe rajonit me produktet dhe shërbimet

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?