Loading...

Kategoria: Ushqimi

Conad Albania . Gusht 2006  hapet supermarketi i parë Conad në Shqipëri  në qendrën tregtare ETC me sipërfaqe prej 410 m2. Pak muaj më vonë në janar të vitit 2007 një tjetër supermarket Conad me vendnodhje pranë stadiumit Selman Stërmasi me 653 m2.

Big Market ofron sherbimin me te mire dhe produktet me cilesore ne treg

Cilesia dhe sherbimi jane vecorite qe na dallojne nga tregu dhe e bejne Big Market rrjetin me te besuar te shqiptareve per blerjet e tyre. Ne kemi nje staf i cili punon cdo dite me dedikim dhe perkushtim per tju ofruar klienteve vetem me te miren.

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?