Loading...

Kategoria: Firma Ndertimi

Formuar nga Vladimir Gjekaj, dhe Arben Marku me 22 vite përvojë në industrinë e ndërtimit kompania “Ilyonis Constructions” është e njohur jo vetëm në tregun lokal por edhe jashtë saj. Bazuar në ndërtimin me cilësi të lartë, teknologji dhe materiale cilësore, dizajnim e mjediseve funksionale me një dizajn modern,”Ilyonis Constructions” ka arritur të renditet ndër më të mirët,duke e zgjeruar aktivitetin e tij vit pas viti, por duke ruajtur cilësi të lartë dhe reflektimin e trendit të kohës.

Kompania Ilyonis Constructions vazhdon historitë e suksesit në sektorin e ndërtimit dhe ecën drejt një të ardhmje të ndritur për bazat e kompanisë duke u shërbyer klientëve dhe duke vënë në epiqendër të çdo vepre partneritetin me bashkëpunëtorët dhe klientët. Ilyonis do të përpiqet që të arrijë zhvillim të metejshëm financiar në përpjestim të drejtë me ndërtimet civile, projektet madhore dhe shërbimet profesionale. Puna e vazhdueshme e palodhshme ka sjellë një shpërblim të vyer duke shtuar peshën e emrit te Ilyonis Constructions në industrinë e ndërtimit, infrastrukturës urbane dhe shërbimeve të tjera. Kompania do të vazhdojë të shtrihet gjerësisht në çdo element përbërës të ndërtimit duke filluar nga projektet në ndërtimet civile, ndertime dhe menaxhime kompleksesh turistike, ndertime dhe menaxhime fshatrash turistik, infrastrukture, vepra arti, etj.

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?