Hapur në 2020

Fillimet tona

Portali që sjell klientët në biznesin tuaj

Mirësevini në Biznese.vip

Adresari biznesit tuaj

Biznese.vip është një koncept i dizenjuar që prej 2015 me në fokus vetëm një qëllim: të sjelli biznesin sa më afër klientit.

Biznese.vip mori formë sipas nevojës që ka tregu për një portal ku çdo biznes mund të përfaqësohet ashtu si duhet, qoftë ky një biznes ndërtimi, fabrikë prodhuese,  deri tek lokalet dhe bizneset e vogla .të periferisë

Nëpërmjet Biznese.vip shitësit, blerësit dhe të interesuarit në fushën përkatëse të biznesit në Shqipëri mund të takohen në një vend të përbashkët në të cilin mund të krijojnë kontakte dhe të gjejnë partnerë ose sponsorat që iu nevojiten në cdo kohë.

Ky portal është ideuar si një mënyrë për të reklamuar dhe promovuar të gjithë ato biznese Shqiptare të cilët janë të paplotësuara në fushën e marketingut dhe hasin probleme me krijimin e një klientele të re.

 Modeli i prezantimit të bizneseve është dizenjuar për shprehur identitetin e secilit si dhe të gjithë gamën e produkteve që ata ofrojnë panvarësisht nga tipi apo lloji i biznesit.

Ne gjithmonë përpiqemi të zgjedhim bizneset më të mira në treg në mënyrë që klientët të kenë një eksperiencë të kënaqshme dhe të frytshme në rrugëtimin e tyre.

Years of work

Kush jem

Vite eksperience
+
Biznese
0
Reklama
0 +

Testimonials

Mendimet e klientëve tanë

Antique Experts

Kategoritë më të kërkuara

Subscribe to our newsletter

Mos humbisni të rejat nga bota e biznesit! Subscribe Now!

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?