TEKNO FIRE

TEKNO FIRE

TEKNO FIRE u themelua në Shqipëri gjatë vitit 2006 dhe më pas zgjeruam aktivitetin dhe zyrat tona në Itali dhe Katar dhe aktualisht kemi një fuqi punëtore Shumë-Kombshe prej 676 veta të kualifikuar dhe me përvojë. Kompania është e specializuar në instalimin dhe mirëmbajtjen e sitemeve kundra zjarrit, Sistemet Elektrike dhe Mekanike. Ne ndjekim rregulloret më të fundit të QCS dhe ndjekim standardet UNI, EN, NFPA, FM. TEKNO FIRE është lider dhe specialist ne sistemet kundra zjarrit, punimet mekanike, elektrike dhe hidraulike, Ftohja me uje te ftohtë, ngrohja, ventilimi dhe ajri i kondicionuar si dhe Mirëmbajtja. TEKNO FIRE krenohet me çdo instalim i cili fillon nga qendrat tregtare deri tek gradacelat me te larta. Misioni Për të siguruar një shërbim të plotë ndërtimi, instalimi, mirëmbajtjeje dhe konsulence për një gamë të gjerë klientësh privatë dhe biznese në të gjithë botën. Ne jemi të përkushtuar për të siguruar nivelin më të lartë të shërbimit, përsosmërinë e dizajnit dhe zbatim te hollësishem duke ruajtur vlerat tona kryesore të besimit. Integritet, transparencë dhe etikë në punë. Vizioni Për t’u bërë kompania me e kerkuar per punet mekanike, elektrike, hidraulike dhe sistemve te fikjes zjarrit ne gjirin Arabik. Te vleresuar për cilësinë e jashtëzakonshme të punës sonë dhe angazhimin tonë për suksesin e çdo projekti.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?