Altec shpk

Altec shpk

Altec shpk. Kemi personel të kualifikuar të përbërë nga inxhinier, arkitekt, ekonomistë, juristë, teknike si dhe specialist të disa fushave. ALTEC GROUP është distributori zyrtar i Viessmann, një nga markat gjermane më të besueshme ndërkombetarisht në sistemet ngrohje-ftohje, e cila operon në treg duke ofruar një gamë të gjerë produktesh ne saje te teknologjise inovative dhe duke u fokusuar në perdorimin sa më eficent të energjisë. Shoqëria jonë është Distributor i Autorizuar edhe per markat te tjera si Chigo dhe Hitachi në sektorin e Ajrit të Kondicionuar. Kemi realizuar punime cilësore dhe të shumëllojshme si: Qendra Komerciale, Qendra Rezidenciale, Qendra Industriale, Qendra Banimi etj. Aktiviteti shtrihet pothuajse në të gjithë vendin, sidomos në rrethet: Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë, Sarandë etj.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?