Westec Albania

Westec Albania

Westec Albania shpk operon në tregun Shqiptar prej disa vitesh, si një ndër firmat e pakta bashkohore në fushën e saldimeve, projekteve dhe këshillimit të mëtejshëm nga inxhinierët më të mirë. Bashkëpunimi më kompani Austriake e Gjermane i ka siguruar Westec një bazë të sigurtë produktesh, për t’i ofruar klientit një shërbim sa më cilësor. Westec ka patur bashkëpunim edhe me kompani operuese në Shqipëri dhe Kosovë në të gjitha fushat e teknologjisë, duke krijuar në këtë menyrë një treg të gjërë anembanë. Westec shpk e karakterizon më së miri stafi i kualifikuar dhe i tranjuar me metodat më të fundit teknologjike në botën e saldimit, duke e bërë, një ndër kompanitë më serioze në tregun ndërkombëtar. Teknologjia e re në saldim dhe prerje është burimi më i mirë i kompanisë.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?