GeoTech Albania

GeoTech Albania

Nёse ёshtё fjala pёr nevojat e kompanive tё ndёrtimit, njёsive tё survejimit, qendrave industriale, profesionistёve dhe praktikantёve pёr: -Njohuri dhe informacion -Instrumenta gjeodezikё precizё dhe tё besueshёm -Servisim dhe kalibrim -Praktika tё suksesshme dhe trajnime efikasё -Zgjidhje tё reja dhe tё qёndrueshme pёr sfidat e tyre Misioni GeoTech sjell TOPCON & SOKKIA-n nё tregun shqiptar dhe kosovar, pёr tё pёrmbushur nevojёn e sektorit tё ndёrtimit, industrisё dhe konsulencёs topografike pёr instrumenta gjeodezikё, duke besuar nё koston mё tё ulёt tё zotёrimit. Vizioni GeoTech dёshiron tё jetё partneri mё i besueshёm i industrisё sё ndёrtimit, prodhimit dhe konsulencёs topografike nё Shqipёri dhe Kosovё nё aplikacionet gjeodezike. Premtimi ynё ёshtё ‘saktёsi dhe besueshmёri’. Ai shpreh angazhimin tonё pёr tё ofruar produkte dhe zgjidhje qё janё jashtёzakonisht tё sakta, tё besueshme dhe tё projektuara pёr tё pёrmbushur nevojat e klientёve tanё nё fushat tona tё veprimtarisё: survejim dhe matje nё ndёrtim e industri.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?