Steko shpk

Steko shpk

Kompania ka si aktivitet kryesor tregtimin e lëndëve të para, pajisje për makineri, printera industrialë, etj. Steko ndërton edhe shtepi sipas të gjitha parametrave dhe kërkesave të klientëve. Tashmë endrrat e gjithkujt për një shtëpi, mund të bëhen realitet më lehtë. Steko Homes ofron shtëpi të ndërtuara sipas një sistemi inovativ dhe me kosto të ulët, tani shtëpia juaj mund të ndërtohet pranë ambjenteve tona dhe më pas të transportohet me një kamion ku të dëshironi. Sistemi Steko · Ul ndjeshëm kostot e ngrohjes dhe ftohjes · Çati druri dhe izolim me polisterol. · E shpejtë për t’u ndërtuar. · Ekonomike në kohë dhe para. · Cilësi e lartë ndërtimi · Mundësi përshtatje në hapësirë m2 dhe dizajn inovativ.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?