Trebo 2

Trebo 2

Trebo 2 e themeluar në vitin 2008 është kompani e cila ofron punime si : prerje betoni, thyerje betoni, hapje vrima në beton, prerje muresh, prerje soletash, ankorime me rezine dhe operon si kontraktor. Duke qenë një nga kompanitë me aktive në tregun shqiptar me një staf prej 15 punonjësish Trebo 2 ka ekzekutuar projekte të rëndesishme si për nga volumi i punimeve ashtu edhe për nga kompleksiteti tekniko–inxhinierik, standartit dhe cilësisë. Çfarë ofron Me kapacitetet tona kemi aftësi t’ju ofrojmë shërbime të prerjes, shpimit, thyerjes së betonit pavarsisht nga diametri, trashësia dhe format këndore të tij. Kompania Trebo 2 ofron prerje betoni të armuar në thellësi deri në 600 mm si dhe hapje vrimash në beton të armuar deri në diametër 600 mm. Trebo 2 ofron për klientet tij, cilësi në punime dhe cmime konkuruese në treg. Kompania jonë prej vitesh bashkëpunon me kompaninë Hilti e cila është lider global në ofrimin e produkteve, sistemeve dhe shërbimeve udhëheqëse teknologjike për industrinë e ndërtimit në mbarë botën.    
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?