Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

Selia kryesore e Maccaferri Group është në Bolonjë të Italisë, dhe me filiale në pesë kontinente dhe me mbi 2.000 punonjës. Sfida kryesore për Maccaferri është që të lëvizë drejt një arenë të gjerë inxhinierike, për të ndjekur një integrim vertikal dhe përfshirje në çdo fazë të procesit, nga projektimi të furnizimit me materiale dhe instalimi i tyre.. Fabrika Maccaferri Balkans ka një teknologji prodhimi bashkohore të viteve 2000 dhe produktet e saj janë të certifikuara CE & ISO 9001. Maccaferri Balkans eshte Gold sponsor ne “Kongresin e 2-te Internacional te Rrugeve” I cili do te zhvillohet ne Tirane me 24-25 shtator. Gjithashtu ne kete event do te paraqese edhe dy punime me tema: 1) “Secured drapery for surficial intability of rock slopes: design at the ultimate and serviceability limit state” 2) “Innovative combined solutions applying geotechnical materials for road construction Keto tema do te kene lektore italiane dhe shqiptare te cilet jane perfaqesues te Maccaferri Balkans. · Tjeter event i rendesishem eshte edhe “Geo-Environment and Construction European Conference” e cila do te zhvillohet ne ambjentet e Universitetit Polis me 26-28 Nentor te 2015-tes. Edhe ne kete Konference Maccaferri Balkans do te marre pjese me dy tema: 1) “The advantages of concrete vertical wall ‘MacRes System’ in urban areas” 2) “The advantages soil reinforcement used for high slopes in comparison with the other retaining structures” Edhe keto tema do te prezantohen nga lektore italiane dhe shqiptare te cilet jane perfaqesues te Maccaferri Balkans. · Kompania Maccaferri Balkans eshte perfshire gjithashtu edhe ne zgjidhje teknike te projektit te rendesishem TAP (Trans Adriatic Pipeline).
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?