Gips Frut shpk

Gips Frut shpk

Gips Frut shpk. Gradualisht dhe me shumë përpjekje, jemi shndërruar në një nga kompanitë lider të tregëtimit të gjithë materialeve për punime me gips, e shumë dinamika të tjera që na kanë bërë sinonim të cilësisë. Ne jemi të specializuar në ofrimin e materialeve për projektimin e zyrave,lokaleve, apartamenteve tuaja. Të cdo rezidencë që kërkon një stil,dizejnim dhe materiale profesionale që konstiston në rehati maksimale dhe një paraqitje moderne.Ne përdorim metodat dhe teknologjitë më moderne dhe profesionale për te ofruar cdo material për punime gipsi,punime dekorative,termoizolime,zë izolime e shumë shërbime të tjera.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?