Inspire Hidrosanitare

Inspire Hidrosanitare

Kompania Inspire Hidrosanitare është distributor ekskluziv i TESY, ElPROM dhe GRANDI , bolierët më të mirë në treg! Gjithashtu dhe i pajisjeve hidrosanitare të markave ndërkombëtare Vitra, Roca, Fayans, Ece, Mega, GPD, ISVEA etj. Kompania ofron pajisje hidrosanitare dhe shumë produkte të tjera cilësore me çmimet më konkuruese në treg. Sjell pranë cdo klienti produkte nga më të ndryshmet, tepër cilësore si kabina dushi, bolierë, vaska, hidromasazh, sanitare e cdo gjë që ju kërkoni. Duke qenë e fokusuar në ruajtjen e vazhdueshme të cilësisë, Inspire Hidrosanitare ka si mision kryesor që të ofrojë dhe shesë produktet më të mira të tregut ndërkombëtar, të përballueshme dhe moderne, duke kuptuar më së miri nevojat e konsumatorëve për sigurinë dhe rehatinë në shtëpi, sidomos duke respektuar parimet e korrektësisë dhe partneritetit për mirëqënien e përgjithshme.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?