Seramiksan

Seramiksan

Kompania shqiptare me të njëjtin emër Seramiksan, është distributori i parë në Shqipëri i kompanisë turke Seramiksan, duke sjellë në treg pllakat më unike dhe cilësore për dekorimin e ambjenteve tuaja. Aktualisht ne jemi të përqendruar në rajon, në Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi dhe së fundmi dhe në tregun vendas me qendër ekspozitën tonë ku ne operojmë me shërbimet tona. “Seramiksan prodhon pllaka me madhësi të ndryshme, për mure apo dysheme, ku pllakat i nënshtrohen proçesit të lëmimit duke u bazuar në standartet e nano-teknologjisë. Qëllimi ynë kryesor është t’i përgjigjemi kërkesave të klientit sipas standardeve bashkëkohore me cmime konkurruese dhe cilësi të lartë Ne ndjekim zhvillimet teknologjike me risitë e fundit në industrinë e qeramikës. Qëllimi ynë kryesor është të vazhdojmë rritjen në prodhimin e llojeve të reja të pllakave për t`i shtuar në gamën tonë.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?