Lamthi Group

Lamthi Group

Lamthi Business sh.p.k, operon në tregun shqiptar që prej vitit 2009 si lider i markave Europiane më të njohura në fushën e termo-hidraulikës dhe teknologjisë së ujit. Për të ofruar produktet më të kërkuara dhe cilësore në treg, sjellim pranë jush ekskluzivitetin e disa prej markave më të njohura në tregun Italian, Gjerman por edhe në rang botëror. Materialet dhe produktet që tregëtohen janë të teknologjisë së kohëve të fundit si: • produkte hidraulike • hidrosanitare • sisteme ngrohje-ftohje • panele diellore • produkte për pishine,etj.\ Piscina Wellness është partner ekskluziv i Lamthi Group për Ballkanin e cila prej 30 vitesh operon në Europë dhe është e specializuar në sektorin e ndërtimit dhe montimit për: Pishina, Sauna, Banjo Turke, Haloterapi (Dhoma me kripë), Kalim Kneipp, Hidromasazh, Shatërvane, Jakuzzi, etj. PISCINA & WELLNESS tashmë e njohur si lider në këtë fushë, mund të realizojë punimet si më poshtë: Pishinë aquapark, pishinë për vila, pishinë për komplekse, pishinë të brendshme, pishinë dimërore, pishina pa klor, pishinë olimpike si dhe shatërvane dhe kaskada. Kompania gjithashtu ofron të gjithë akesorët e nevojshëm: aksesorë pishine, detergjent, kimikate, sisteme automatike dozimi për kimikate, etj.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?