Alpak Solutions

Alpak Solutions

Alpak Solutions shpk sjell në tregun shqiptar ekskluzivitetin e kompresorëve të ajrit KAESER të çdo kapaciteti, duke ofruar garanci, montimin dhe gjithçka që duhet për mirëmbajtjen e tyre. Mundësi për të kompletuar linjën tuaj të ambalazhimit përmes paisjeve automatike e gjysmë automatike si: lidhëse e mbështjellëse të paletave, mbyllëse të kutive të kartonit, thasëve, etj si dhe gjithë materialeve të konsumit të këtyre pajisjeve. Misioni i kompanisë është që të ofrojë zgjidhje të zgjuara për nevojat e klientëve e të ngrejë ura bashkëpunimi afatgjata me përfitim të dyanshëm. Alpak Solutions shpk ofron pajisje automatike dhe manuale për lëvizjen dhe transportin e produkteve në magazina, pistoleta pneumatike e paisje për konsumin e tyre.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?