ENERGY AND AIR shpk

ENERGY AND AIR shpk

Energy and Air SHPK është një nderrmarje e re dhe dinamike, e cila me ane te inovacionit dhe evolucionit teknologjik të kompresoreve me ajer ka si mision te plotesoje kerkesat e klientit me produkte dhe zgjidhje moderne dhe te besueshme për një gamë të gjerë të aplikimeve.Ju ofrojme artikuj dhe makineri cilesore dhe te certifikuar me standartet e Komunitetit Evropian. Gjithashtu ju ofrojme sherbime dhe asistence teknike me personel te specializuar ne fushat perkatese. Sherbimi eshte i shpejte,cilesor dhe me garanci.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?