EcoEnergia-AL

EcoEnergia-AL

ECOENERGIA AL shpk që nga 2007 është ndër kompanitë e para të certifikuara në Greqi në ndërtimin e impianteve fotovoltaike nga agjencitë më të besuara të certifikimit në Evropë, si për dizajn dhe për ndërtim. Ajo është gjithashtu një partner i certifikuar i paneleve të mëdha, Inverters (Inverters), gjurmuesit etj. Kompania jone ka prioritet dhe vendosmëri në cilësinë e produktit si bazë e sigurisë dhe marrëdhënieve reciproke ndërmjet partnerëve, ne kemi përgjegjësi të lartë në projektimin, ndërtimin dhe punën e impianteve fotovoltaike, kemi rezultatin e 20 vjetëve përvojë në punimet elektromekanike. Kompania e parë Shqiptarë me eksperiencë 10 vjecare me një eksperiencë të marrë në Qipro të Greqisë, duke u regjistruar kështu për herë të parë në Shqipëri në 2014, ndërsa në 2017 realizoi parkun e parë me impiantet e paneleve fotovoltaike të pozicionuar në autostradvn TR-DR km 17,(Vore-Marikaj). Eco Energia diferencohet nga kompanitë e tjera nga eksperienca me më shumë se 300 parqe të ndërtuara në rajon duke ndërtuar dhe një të tillë për herë të parë në Shqipëri. Ofrojmë studim, projektim, autorizim për nxjerrjen e lejes nga bashkia për ndërtimin e parkut , mirëmbajtje për 25 vjet. Aleo fabrika gjermane na ka dhënë eksluzivitetin e mirmbajtes të cdo parku që ndërtohet nv rajon, duke bërë të mundur në ditët e sotme mirmbajtjen e 400 parqeve Ju japim dorën nga hapi i parë , të ngjitemi sëbashku në majën e suksesit të padiskutuar. Jepuni vlerë catisë tuaj , zeroni faturën e energjisë elektrike, sot mundeni falë autoriteteve kopetente duke ju ndezur dritën ejshile falë Eco Energia me ekesperiencën e saj të vecantë.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?