ITE GRUP

ITE GRUP

ITE GRUP projekton dhe implementon objekte industriale dhe civile. Prodhon panele elektrike te certifikuara nga Schneider Electric deri ne 4000A. Ofron produkte nepermjet partnerve me prestigjoze si : Schneider Electric, Vimar, Vortice, Bosch, OMS Lighting, SIDE Lighting, Bega, Meyer Lighitng, Instalight, Lovato, Fracarro, Farfisa, Arnocanali, Special Cavi Baldasar, Comfra, Sea Transformatori, , PRAMAC Generator etj.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?