KEAD

KEAD

KEAD është një kompani e specializuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të veglave të punës si dhe aksesorëve që lidhen me to që prej vitit 1995. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh dhe jemi ndër të parët që kemi sjellë cilësinë Europiane në tregun Shqiptar. Ne duam të përfaqësojmë një pikë referimi në fushën e distribucionit të veglave të punës për klientët, furnitorët, stafin, konkurentët tanë, duke u diferencuar për profesionalizem, etikë, cilësi produktesh dhe shërbim në një logjikë përmirësimi të vazhdueshëm. MISIONI Të jemi pjesë e suksesit të klientëve tanë duke ofruar jo vetëm vegla pune profesionale, por edhe eksperiencën tonë ndër vite. VIZIONI Të jemi lider në fushën e distribucionit të veglave të punës për klientët tanë, duke u diferencuar për profesionalizëm, shërbim dhe cilësi. Në familjen e madhe KEAD secili prej nesh përkushtohet maksimalisht për të përmbushur vlerat tona për një të ardhme më të suksesshme. Ne do vazhdojmë të jemi një partner i besueshëm per klientët dhe furnitorët tanë. VLERAT TONA Tregu dhe kërkesat e klientëve jane në ndryshim të vazhdueshëm. Për të vazhduar drejt rrugës tonë të suksesshme duhet të shohim larg për të kuptuar hapin e rradhës në mënyren më të mirë të mundshme: – Inovacion: të jemi inovativ duke menduar përtej të sotmes – Bashkëpunim: për të arritur më të mirën – Partneritet: ndërtimi i një marrëdhënie të fortë dhe afatgjatë me klientët dhe furnitorët – Cilësi: të bëjmë gjithmonë në mënyren më të mirë të mundshme cdo gjë që bëjme – Shërbim: të përkushtuar në cdo hap – Pasion: impenjohemi jo vetëm me mendje por dhe me zemër
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?