AIRBLOCK ALBANIA

AIRBLOCK ALBANIA

AIRBLOCK ALBANIA përdor ekskluzivisht know-how-në e saj në projektimin dhe prodhimin e pistonave të vet, si dhe në zhvillimin e “paketave” te reja te produkteve dhe zgjidhjeve të kompletuara për aplikimin e ajrit të kompresuar. Punonjësit e AIRBLOCK në tre degët, jane forca lëvizëse mbrapa rrugëtimit të suksesshëm dhe zhvillimit të shoqërisë në Greqi dhe në Shqipëri. Me më shumë se 20 njerëz të specializuar mbi ajrin e kompresuar dhe aplikimet e tij, që janë cdo ditë në gjendje të ofrojnë zgjidhje për çdo nevojë që mund të lindë, në mënyrë të shpejtë dhe me efikasitet.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?