Tools Market

Tools Market

Tools Market Sh.p.k operon në tregun shqipëtar tashmë prej disa vitesh si distributor i autorizuar i markave prestigjoze si 𝗠𝗔𝗞𝗜𝗧𝗔, 𝗞𝗡𝗜𝗣𝗘𝗫, 𝗗𝗘𝗖𝗔, 𝗦𝗢𝗟𝗔, 𝗥𝗘𝗠 𝗣𝗢𝗪𝗘𝗥, 𝗕𝗠𝗜, 𝗥𝗛𝗢𝗗𝗜𝗨𝗦, 𝗥𝗜𝗗𝗚𝗜𝗗,𝗛𝗨𝗦𝗤𝗩𝗔𝗥𝗡𝗔 e shumë të tjera. Duke ju krijuar mundësi profesionistëve të gjejnë veglat dhe aksesorët e përshtatshëm për punët e tyre. Tools Market është shpërndarës i autorizuar i Makita dhe Stanley të cilat japin një panoramë të shpejtë të kompanisë dhe cilësisë së shërbimit të saj. Produktet bëhen nga komponentët e zgjedhura me kujdes dhe përdoren në mbarë botën.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?