Dimax Albania

Dimax Albania

Dimax Albania. Aktiviteti kryesor konsiston në tregtimin e rekordeve dhe tubave të presionit të lartë. Baza jonë e konsumatorëve ekonomike është dëshmi e reputacionit te një kompanie që po përparon në risi të projektimit duke përdorur teknika të përparuara të prodhimit të cilat janë fituar me vitet e eksperiencës. Ne kemi një gamë të madhe të produkteve standarde. Për shkak të rolit të rëndësishëm që luan, kompania Dimax është e angazhuar për krijimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve të fuqishme me konsumatorët. 3 jane pikat tona te forta: produktet, sherbimi dhe mbeshtetja që i ofrojmë klienteve.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?