VJOSA shpk

VJOSA shpk

Prej 15 vitesh me njësi edhe në qytetin e Tiranës. “Vjosa” shpk ndër vite ka realizuar ndërtime të objekteve civile banimi, rikonstruksione të ambienteve tregtare e institucionale në disa qytete të vendit, ndërtuar rrugë ndërqytetase, ndërtimin e linjave optike, fasada te ventiluara dhe sistem kapot etj.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?