Tirana Pools

Tirana Pools

Me partner liderin më të famshëm në botë në fushën e pishinave Astral Pool me qendër në Barcelonë. Të gjitha këto nën kujdesin e Ing. Lulzim Berati. Pishina Tirana Pools realizon ndërtim pishine dhe punime per pishina si: Pishina aquapark; Pishine per vila; Pishine per komplekse; Pishina te brendshme; Pishine dimerore; Pishina pa klor; Pishine olimpike, të gjitha llojet e pishinave me celesa ne dore. Kompania gjithashtu ofron të gjithë akesorët e nevojshëm: Aksesore pishine; Detergjent pishine; Kimikat pishine; Sisteme automatik dozimi per kimikate; Sisteme ultravjolete; Robot per pastrim pishine; Ngrohje ambjenti; Ngrohje uji; Heqje lageshtie me pajisje qendrore ; Pompa nxehtesie per ujin e pishines; Sisteme qendrore kontrolli nepermjet smartfon; Mbulesa pishinash, manuale, automatike dhe te sigurta; DBP nga star pool si dhe mirembajtje pishine. Sauna Tirana Pools ofron prodhime të firmës Helo dhe Havja duke filluar nga aksesore saunash, elemente sobash, panele elektrik, elektronik, gur vullkanik, riparime, termometer me rere, hygrometer, esenca per sauna, luge uji, kove uji, sauna per hotele, sauna per shtepi, sauna per palester, sauna per qender estetike, kabina sauna dhe një sërë produktesh të tjera të nevojshme për hapsirat tuaja. Hamami Kompania realizon ndertim hamami, ngrohje te dyshemese dhe te stolave, ndricim ne uje me ngjyra, gjenerator avulli; Dere prej xhami zjarrduruese; Aksesore si dhe sisteme dizinfektimi automatike. Xhakuzi SPA Tirana Pools realizon ndërtimin e xhakuzi SPA për qendra estetike, familjare, hotele, profesionale, wellnes, etj. Realizon xhakuzi me ngrohje dhe dizinfektim me ozon. Ofron sisteme qarkullimi me mbulese për kapacitete nga 2 deri ne 14 persona si dhe pjese kembimi dhe mirembajtje të mëtejshme. Të gjitha punimet me dy vjet garanci. Shatervan Kompania bën të mundur realizimin e shatërvaneve me sistem qarkullimi dhe hedhje uji. Ofron materiale inox per shatervan; Sistem ndricimi per shatervan si dhe shatervan notues per pishina.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?