Abitat Group

Abitat Group

Abitat Group lindi si një ndërmarrje totalisht italiane. Ishte një ide dhe vendimmarrje e Dierres spa Itali, për krijimin në Shqipëri të një ndërmarrje 100 % italiane, 100% markë Dierre, 100% distributor zyrtar i kësaj marke. Fillon me krijimin e saj, në vitin 2010 me Administrator dhe ortak të vetëm Z. Genti Bedalli. Kjo kompani do t`i qendrojë besnike standardeve bashkëkohore duke qenë pjesë e projekteve të reja e sa me inovative të një cilësie dhe sigurie të lartë.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?