Art Home

Art Home

Art Home shpk me seli në Tiranë, ushtron aktivitetin me një eksperiencë të gjatë në punimet e xhamit të të gjitha llojeve, sidomos në fushën e mobilerisë, veshje kuzhinash me xham, veshje muri me xham apo gardaroba të tëra me xham dhe punime me xham inteligjent. Kompania gjithashtu ka zgjeruar gamën e saj të produkteve duke ofruar dyer dhe dritare, vetrata, fasada etj. Firma ka një ekip të specializuar, i cili realizon të gjitha punimet, që nga matjet e hapësirës projektimi, realizimi dhe montimi. Në bashkëpunim me klientin arrijmë të krijojmë atë produkt që plotëson kërkesat e tij. Ju mund te na besoni dizajnimin e projektit që nga fillimi deri në fund. Shumë projekte të zhvilluara janë unike pasi janë krijuar me bashkëpunim me klientin. Për të siguruar që produktet i rezistojnë kohës, Art Home shpk i kushton shumë rëndësi materialit të xhamit me të cilat krijohen dizajnet me të cilat do të vishen kuzhinat, tavolinat, dollapet, apo ndarjet. Kompania mundohet që në bashkëpunim me klientin të ofrojë një shërbim sa më efikas duke i garantuar siguri, komoditet dhe garanci për produktin.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?