Aran Cucine Albania

Aran Cucine Albania

Një kompani autentike, ARAN CUCINE ALBANIA, e mirë njohur dhe aktive për mbi 50 vjet, Aran përfaqëson shijen dhe cilësinë italiane në arredim në 120 Vende të Botës. ARAN CUCINE ALBANIA përfaqësuesi ekskluziv i ARAN Cucine, operon në tregun shqipëtar me dy showroome – e , ku ofron larmishmëri modelesh, qindra kombinime finiturash dhe ngjyrash. Të gjitha kabinetet importohen drejtpërdrejt nga Italia pasi ARAN Cucine kontrollon 100% të prodhimit. Të zotërosh një kuzhinë ARAN do të thotë të kesh një pjesë të historisë së dizajnit italian në shtëpinë tënde. ALPA SALOTTI prodhuesi Italian me shtrirje ndërkombëtare me mbi 60 vite eksperiencë (1956) dhe sjell koleksionet e reja në showroom-et tona. Tradita të rëndësishme artizanale, lëkura luksoze dhe nivel të lartë të pëlhurave së bashku me hulumtimet dhe zhvillimin janë vlerat që kanë dalluar gjithmonë produktet e ALPA SALOTTIT. Me një gamë me : – mbi 220 modele unike; – mbi 375 tekstura të ndryshme; – mbi 400 kombinime ngjyrash; Çdo produkt është i punuar me dorë, duke iu nënshtruar kontrolleve rigoroze të cilësisë që u jep atyre një vlerë unike dhe ekskluzive, me karakteristika Made in Italy. POINTHOUSE duke kombinuar dizajnin, funksionalitetin dhe cilësinë vjen me një gamë të gjerë tavolinash dhe karrigesh me detaje unike. Pointhouse prodhon tavolina, karrige dhe aksesorë arredues të dedikuara ekskluzivisht për tregun botëror. Për më shumë se 30 vjet, njohuritë e mëdha teknike për përpunimin e çelikut dhe aluminit dhe departamenti shumë i specializuar i Research & Design mundëson krijimin e mobiljeve që kombinojnë dizajnin, funksionalitetin dhe cilësinë. MOBILJE ZYRASH Hapësira e zyrës duhet të jetë komode dhe frymëzuese si shtëpia, por vetëm me më pak shpërqendrime. Aspirata e Newform Ufficio është të sigurojë hapësira me zgjidhje ergonomike dhe mikpritëse të dizajnit që rrisin përvojën e punës. Newform prezanton talent, kreativitet dhe dizajn autentik italian për një produkt ndërkombëtar me shije bashkëkohore. Një zyrë duhet të japë një ndjenjë të lirisë, personalizimit dhe ndarjes në të njëjtën kohë. Prekjet e ngjyrave, ndarjet e thjeshta mund të krijojnë një mjedis privat në përputhje me hapësirën në të cilën ndodhen.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?