Hafele Tirana Geraal

Hafele Tirana Geraal

Hafele Tirana Geraal. Kompania Geraal ka përfaqësinë e kompanisë Hafele, lider në nivel botëror për pajisjet për mobilje, ndërtesa, sistemet e mbylljes elektronike dhe për konsulencën teknike. Në më shumë se 160 vende prezente me më shumë se 6000 punonjës dhe diku rreth 160000 klientë në tërë botën, me 46 shoqëri në 5 kontinente dhe me 11 zyra të shitjes në tregun Gjerman.Tani në Shqipëri dhe kosovë, me tre pika të shitjes Hafele.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?