Mobileri Demneri

Mobileri Demneri

Më pas në vitin 2009 kompania Mobileri Demneri rregjistrohet si biznes aktiv në fushën e prodhimit të mobiljeve me porosi. Rritja e kërkesave nga klientela detyroi që Mobileri Demneri të modernizojë pajisjet për prodhimin e mobiljeve akoma edhe më cilësore. Kompania ka një pushishte prodhimi dhe një staf të kualifikuar që kujdeset për të gjitha porositë e klientëve. Përkushtimi dhe kujdesi bëri që mobileria të kërkojë vazhdimisht materiale të reja dhe përsosjen e teknologjisë së prodhimit për realizimin e modeleve sa më bashkëkohore të përshtatura në ambjente të ndryshme. Mobileri Demneri shpk ofron projektim dhe arredim me standarte bashkëkohore.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?