Parket Shop

Parket Shop

Parket Shop është unik në llojin e vet duke krijuar një marrdhënje më të veçantë të klientit me parketin. Falë eksperiencës, korrektësisë dhe profesionalizmit në shërbimet ndaj klientëve, tashmë me një staf te kualifikuar kemi arritur te jemi ndër më të mirët në fushen e tregtimit dhe shërbimeve të parketeve dhe aksesorëve të tyre në bashkëpunim me firmat më të mira në Europë duke ofruar parket cilesore të çertifikuar me garanci nga 10 deri ne 35 vjet.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?