Zanusi

Zanusi

Zanusi shpk operon në fushën e tregtimit, shitjes me shumicë dhe pakicë të pajisjeve për bare, restorante, pasticeri, piceri, supermarkete, fast-food, furra buke, xhelateri, dhoma frigoriferike, pasjisje elektroshtëpiake si dhe riparime te cdolloj pajisje. Tek Zanusi Profesional Tiranë do të gjeni një gamë të larmishme pajisjesh italiane të përdorura të cilësisë më të mirë. Vetëm në gjashtë vjet Zanusi ka arritur që të zgjerojë veprimtarinë e saj të shitjes edhe më dy filiale po në Tiranë. Vizioni i Zanusit është që të ofrojë pajisje profesionale për të gjitha bizneset. Misioni kryesor për firmën është që të rrisë edhe më tej biznesin dhe shërbimet, si dhe ato të klienteve, duke siguruar cilësinë më të lartë të mundshme të produkteve.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?