BOLT shpk

BOLT shpk

BOLT shpk – Stili i arredimit është një kompani që operon në tregun e dizenjimit dhe prodhimit të produkteve të arredimit prej më shumë se 10 vjetësh, duke përfshire: arredimin e apartamenteve, vilave, hoteleve, bareve, restoranteve, zyrave, institucioneve arsimore etj. BOLT shpk – Stili i arredimit ka më shumë se 5 vjet që tregton dhe produkte outdoor, për të plotësuar kërkesën gjithnjë në rritje të instititucioneve dhe shoqatave të ndryshme për këto produkte në organizimin e aktiviteteve të tyre. Në lidhje me këto produkte Bolt shpk është në hapat e fundit për sigurimin e ekskluzivitetit nga kompani LIDER evropiane si KONG SPA, CAMP Italy, DMM Engineering International Ltd që operojnë për produktet outdoor. Forca jonë për të ecur përpara qëndron në kombinimin e një stafi të kualifikuar me makineri të teknologjisë së lartë. Ne i ofrojmë klienteve tanë mundësinë për të zgjedhur produktet e tyre me kosto të ulët dhe garantimin e cilësisë.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?