ADA-VHS

ADA-VHS

ADA-VHS ofron një gamë të gjërë zgjidhjesh për produkte të ndryshme të prodhuara me teknologjinë më moderne në fabrikën e kompanisë nënë, VHS në Turqi. Të gjitha produktet vinë të certifikuara nga institutet e vendeve Evropiane. Të gjitha linjat e prodhimit janë të kontrolluara periodikisht nga institutet ndërkombëtare dhe vendore. Kompania merr përgjegjësinë jo vetëm me cilësinë e produktit, edhe për përvojën e stafit teknik dhe menaxherial dhe shërbimin e mirë ndaj klientëve.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?